Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение
    Q4 пакета стои ли, иди виж колко пари ще му искат и да пращам човек да го купи. Черпя каквото искаш след това, но тоя пакет искам да го купя!!! Няма значение, че е изпочупен.

п.п. Бобче, без да искам изтрих л.с. с телефоните ти - прати ми ги пак???
    Преди 2 часа се върнах пак от село! Да бе да... изтрил си Л.С. ама друг път. Една бира ти се свиди да почерпиш. Са ше ми кажеш, че е пълно и с комари и че е страшна жега.

За Q4 пакета трябва да се вдигне колата.Така на земята няма шенс да се свали.Нещо гледам, че беше навиван с рапидки към праговете та не нзма дали е оригинално.По задната броня липсваха парчета от него.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      Преди 2 часа се върнах пак от село! Да бе да... изтрил си Л.С. ама друг път. Една бира ти се свиди да почерпиш. Са ше ми кажеш, че е пълно и с комари и че е страшна жега.

За Q4 пакета трябва да се вдигне колата.Така на земята няма шенс да се свали.Нещо гледам, че беше навиван с рапидки към праговете та не нзма дали е оригинално.По задната броня липсваха парчета от него.
      Бирата нема да е една!!!

Няма значение - пластмаси се ремонтират!!!
      Моля те, говори с тея колко пари ще искат за тоя пластмасоряк и дали ще искат да я вдигнат за да ги демонтираме.
      Пусни си телефоните на лично бре, арсъз!
      Неа грижи за почерпка - кот кажеш - туй е.
      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Е пич сори ама няма да е от тая Q4 пакета. Днес като минах беше свалено всичко.

Телефона сега ти го пращам.
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Боби, какво значи всичко? И вентилатора за парното ли?
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Не, Q4 пакета е свален и колата е качена в/у една друга кола от другата страна на тревата.
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• едно вьпросче,сьбирам информация за едно моторче2.0 16v turbo от лачиа капа,и по точно дали мога да го метна на кораба .ситуацеята с жиците ми е горе долу ясна ,но с окачването на мотора и полуоските не.
              алфа ромео 164 тс супер

Comment

• Питай Бобо и голямата риба .
                Те си експериментират да правят такива трансформации и могат да ти дадат най-точна информация .
                Иначе няма невъзможни неща . Зависи колко си готов да вложиш като сума по проекта .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• някой може ли да ми каже каде се намират бобините на 2.0т.с. суперката , че трябва да ги продавам пък не знам каде се намират и кво представляват
                  Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Стоят точно до кутията на въздушния филтър, една до друга. От тях излизат кабелите за свещите.
                    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                      някой може ли да ми каже каде се намират бобините на 2.0т.с. суперката , че трябва да ги продавам пък не знам каде се намират и кво представляват
                      Ти вземи свали задната кора със щората да я взимам .
                      Или да идвам да си я свалям сам на половин цена
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Ти вземи свали задната кора със щората да я взимам .
                        Или да идвам да си я свалям сам на половин цена
                        за 30лв идвай си я свали сам, не ми се занимава, ф тея жеги много ме мързи, утре съм си в нас, ако нямаш работа мини си я земи

Comment

• Ще си я сваля
                          Ама не утре .. пази ми я докато се захлади малко . и някой релета ще ти обера

Абе ще ти се обадя когато и аз съм свободен .

Comment

• добре, ама гледаи да е до 2-3 седмици че ше я фърлям за скрап

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                              добре, ама гледаи да е до 2-3 седмици че ше я фърлям за скрап
                              брао бре
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• еми нещо ми писна да се занимавам с нея вече, ше си сваля квото ми трябва и другото на металекс

Comment

Working...
                                X